<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Om ophavsret

Kopiering m.v.

Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på Jyllands-Postens website stilles til rådighed for visning/læsning.

Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Jyllands-Posten. Nærmere aftale om køb af artikler skal ske til Videresalg 87 38 38 38. Nærmere aftale om køb af foto skal ske til Polfoto 33 47 12 33.

Links

Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside - www.jp.dk - med tydelig kildeangivelse. Til gengæld accepterer vi ikke gentagen og systematisk brug af dybe links direkte til underliggende materiale på hjemmesiden. Dette omfatter også anvendelsen af de sociale dele-funktioner på artiklerne.

Der må heller ikke linkes på en måde, så Jyllands-Postens website kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået aftale med os.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Jyllands-Posten er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som Jyllands-Posten linker til.

Vilkår for brug af RSS-feeds

RSS-feeds stilles til rådighed for enkeltpersoners private brug.

Du er velkommen til at lade Jyllands-Postens RSS-feeds indgå i din egen private nyhedsoversigt på din pc, mobiltelefon eller lignende.

Jyllands-Posten accepterer derimod ikke uden tilladelse, at RSS-feeds indgår i nyhedsoversigter, der er tilgængelige for andre, fx via internettet, eller på anden måde udnyttes kommercielt. Dette gælder, uanset om tjenesten stilles til rådighed gratis eller mod betaling. RSS-feeds må således heller ikke udnyttes på virksomheders hjemmesider, intranet, extranet, eller andet.

Seneste nyt
Se flere