<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Artikler bragt i Jyllands-Posten og på jyllands-posten.dk/finans.dk, der indeholder rettelser eller præciseringer. Oplever du faktuelle fejl på vores sites eller i avisen, så send en mail. På forhånd tak.
23.10

De bekriger hinanden på Christiansborg, men er gået sammen i lokale alliancer

Pernille Vermund, partileder for Nye Borgerlige, har sagt, at DF bruger danskernes penge på frås, overforbrug, spild og »åndssvage« projekter i kommunerne. DF-toppen har svaret lige så hårdt igen. De to partier er hinandens modpoler i det, der er kernen i lokalpolitik. Alligevel er de gået sammen i stor stil til valget den 16. november. Forskere opfordrer vælgerne til at sætte sig grundigt ind i de valgforbund, der kan flytte ens stemme fra det parti, man foretrækker, til et parti, man er imod.
Se flere nyheder
Klager over Jyllands-Posten

Jyllands-Posten har og har altid haft en høj etisk standard. Vi er kritiske, men fair, og fejl bliver rettet umiddelbart. Læs mere.

Annonce
Seneste nyt
Se flere
En kærlighedshistorie banede vejen for, at Wagrain blev danskernes vinterfavorit
Godt nok har corona udskudt åbningen af den østrigske skisæson til 13. december, men til den tid glæder Wagrain sig til at tage imod sine danske stamgæster. Wagrain har i årevis været danskernes foretrukne skisportssted i Østrig – bl.a. som følge af en kærlighedshistorie i 1970’erne. 
Se flere
Bolig
Ny designtrio: »Det er ikke vores intention, at alle skal kunne lide vores lamper«
Det nyetablerede designbrand Rebello Decor har netop lanceret gulvlampen Flora, som er et forsøg på at skabe en ny tendens – en legende nordisk stilart med inspiration i art nouveau. Bag brandet står Jonas Birkebæk Poulsen, Maria Thygesen og Christian Troels. 
Se flere
Test af løbehjul: Nyt løbehjul er bevis på, at ikke alle løbehjul er usikre og ubehagelige at køre på
Segways nye topmodel inden for elløbehjul er bygget bundsolidt – med sikkerhed og komfort af højeste klasse. Tekniske finesser er der heldigvis heller ikke sparet på. 
Se flere