<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Annoncering

Hvad er annoncørbetalt indhold?

Find mere viden om annonceformatet samt kontaktinformation på Jyllands-Postens annonceafdeling
 
Gasa Nord Grønt

Cirkulært landbrug skaber bæredygtig forandring

Du kan hjælpe klimaet ved at putte mere grønt på tallerkenen. Og når et dansk økologisk landbrug ovenikøbet gør produktionen cirkulær, får klimaet en ekstra stor håndsrækning, når du vælger friske, danske grøntsager i sæson.
 
Obton

Grøn investering - ren win-win for klimaet og investoren

Investeringer i grønne løsninger og bæredygtighed betaler sig. Investoren får en fornuftig risikospredning og er sikret et godt, stabilt afkast. Samtidig er grønne investeringer med til at afhjælpe klimaproblemer og sikre, at de politiske klimamål bliver nået.
 
Tysk Turist Information

Harzen er et paradis for alle

Harzen har i mange år haft ry af at være en pensionistdestination, men intet kunne være mere forkert. Harzen har nemlig noget for alle – den smukkeste natur, der indbyder til aktiv ferie, og hyggelige byer med masser historie og charme. Det oplevede Peter Lindstrøm og hans datter Olivia, da de i september besøgte Harzen.
 
Dansk Standard

"Vores CO2-regnskab er ligeså vigtigt som det finansielle regnskab"

Standarden for energiledelse er et nyttigt værktøj for både små og store virksomheder. For alle kan få en gevinst ved at nedbringe energiforbruget både økonomisk og klimamæssigt. Desuden viser standarden omverdenen, at virksomheden gør en dokumenteret indsats for klimaet.
 
Hewlett Packard

Fremtidens printer er altid klar

HP har netop lanceret et nyt printersystem, HP+, der indeholder en række løsninger, der kan være med til at afhjælpe hackerangreb, har fokus op miljøet og øger effektiviteten, for printeren er altid klar, når medarbejderen er det.
 
CzechTourism

Kør-selv ferie i Tjekkiet

Den tjekkiske grænse ligger knap 700 kilometer fra den danske, og det gør Tjekkiet til et oplagt mål for en kør-selv ferie. En rundrejse på 8-10 dage er nok til både at opleve storslået natur, spændende kultur og historie samt nyde wellness og den lokale øl, som Tjekkiet er så kendt for.
 
Undo Forsikringsagentur

Hvorfor betale for andre, når du selv kører godt?

Med en bilforsikring baseret på, hvordan du kører, i stedet for hvem du er, vil forsikringsselskabet Undo gøre op med uretfærdige og alt for dyre forsikringspræmier. Undo har ved hjælp af en app fremstillet en køretest, der afgør prisen på bilforsikringen. Det betyder, at en pletfri kørsel giver en god pris.
 
Trekantomraadet

Anders og Cecilie dyrker både familien og karrieren i Trekantområdet

Lad os bare være ærlige: Det var ikke kærligheden, der trak Anders og Cecilie Nissen til Trekantområdet i 2015. Det var jobmulighederne, beliggenheden og snusfornuften.
 
Gug Planteskole

Krukkehaverne blomstrer op

Sommeren er ved at melde sig, og nu kan vi komme i gang med at skabe grønne oaser på altanen eller på terrassen.
 
Moccamaster

Hvilken slags kaffedrikker er du?

Drikker du gerne din kaffe af papkrus med låg? Eller nyder du din espresso med fuld opmærksomhed på smag og aroma? Find din kaffetype og få inspiration til den næste kop.
 
Norlys

Vores bæredygtige liv er godt på vej

De grønne teknologier undergår i disse år store teknologiske landvindinger, der hjælper danskerne med i højere grad selv at kunne påvirke deres energiregnskab via nemme og smarte hverdagsløsninger. Der findes allerede flere intelligente løsninger, der kan hjælpe danskerne med at optimere og flytte deres energiforbrug.
 
Koncenton

Moderne seniorhjem er en samfundsgavnlig og lukrativ investering

Parcelhus og egen have bliver erstattet af bofællesskab og fællesspisning, når seniorer skal vælge rammen om deres otium. Fremtidens seniorer vil fællesskabet, og det skaber stor efterspørgsel efter seniorfællesskaber. Ejendomsinvesteringsselskabet Koncenton har netop lanceret sit fjerde seniorboligprojekt, for investorerne kan også se potentialet i seniorbofællesskaberne.
 
Blue Water

Verdens vanskeligste transportland

Grønland kan ikke sammenlignes med andre steder i verden, når det handler om transport og shipping. Det er et land, der giver logistikchefer verden over mange grå hår i hovedet.
 
Geberit

Kriseår? Huset RÅ har mere succes end nogensinde

God timing, en stor portion held, et par kreative idéer og viljen til at forny. Sådan lyder opskriften på den mangedobling af omsætningen, som Huset RÅ har formået at skabe det seneste år.
 
UBS

Store konsekvenser for investorer

Demografi og teknologi medfører massive ændringer for os alle i de kommende årtier. Uddannelse, sundhedspleje og forbrugerpræferencer bliver endnu mere digitale, lyder det i rapport. Samtidig kommer bæredygtighed endnu mere i fokus. Sådan kan du forberede din portefølje på fremtiden.
 
Wiz Connected

Sådan får du godt lys i hjemmet

Lys er noget af det vigtigste i hjemmet. Derfor bør lamper og lyskilder få lige så stor opmærksomhed i indretningen som møbler og andet inventar. Det mener boligstylist Trine Darré, som her giver sine tips til godt lys derhjemme.
 
HusCompagniet

Vores bedste byggeråd

Nybyggeri: Sådan bliver dit drømmehus til virkelighed Undgå, at din husdrøm bliver til et mareridt. Her er de bedste byggeråd til en god proces og et godt resultat.
 
Jyske Bank

Boligøkonom Mikkel Høegh: ”Har du et bedstemorlån?”

Har du et bedstemorlån – et lån, der for længst burde have været lagt om – eller kender du én, der har? På trods af de seneste måneders massive rentefald, er der stadigvæk mange, der har et bedstemorlån. Vi taler i hvert fald 100.000 boligejere. Der kan være en god timeløn i at få lagt det om, skriver Jyske Banks boligøkonom Mikkel Høegh i sin blog.
 
Scandinavian Park

Willkommen zurück dänen

Efter tre måneders grænselukning er grænsen mellem Tyskland og Danmark igen åben. Det vækker glæde på den anden side af grænsen, hvor danskerne har været savnet. Savnet har været gensidigt, for danskerne elsker Flensburg, da det er en by, man aldrig bliver færdig med.
 
Bank Norwegian

Spar penge, og få overblik ved at samle dine lån ét sted

Har du gæld flere forskellige steder, kan det være vanskeligt at få overblik over økonomien. Ved at samle dine lån i ét samlelån, får du bedre overblik over din økonomi, og du sparer desuden penge.
 
Jutlander Bank

Kend dit betalingskort og undgå bøvl på rejsen

En del danskere på rejse i udlandet oplever, at de ikke kan hæve kontanter eller bruge deres betalingskort, fordi de har ramt beløbsgrænsen. Løsningen er enkel, hvis du kender dine kort og har sikret dig hjemmefra.
 
Honda

24% af danskerne stresser efter job: Sådan gør du bilen til et zen-rum

Vi stresser som aldrig før, og især i trafikken mister mange besindelsen over ikke at komme hurtigt nok frem. Men hvis du aktivt vænner dit tankesæt til, at bilen er din mentale frizone, kan det have en stærkt afstressende effekt at køre til og fra arbejde.
 
GetAccept

Digitalisering stiller nye krav til salg og sælgere

Selv om både globalisering og digitalisering for længst har ændret kundernes købsproces, føler hver anden business to business-sælger sig ikke rustet til at imødekomme kravene. Nyt forskningsprojekt kortlægger hvilke salgsmetoder, der virker i praksis, og giver danske virksomheder værdifuld viden om, hvordan de kan bruge ressourcerne bedre og sælge mere.
 
Milton Huse

7 trends, der flytter ind i nye huse

Mere plads, en hyggelig alkove og en hemmelig dør er nogle af de ting, der i 2019 står højt på ønskelisten hos de mange danskere, der bygger nyt hus.